
БАНОЧКА Желатин харчовий 130 г.
- В наявності
- Оптом і в роздріб
38,95 грн.
Показати оптові ціни- +38093549-63-26
- Умови оплати та доставки
- Графік роботи
- Адреса та контакти
Желатин (від латинського «gelatus» — застиглий) ― суміш білків тваринного походження. Готовий сухий желатин — продукт без смаку, запаху, прозорий, майже безбарвний або злегка жовтий. В холодній воді і розведених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин при нагріванні розчиняється, утворюючи клейкий розчин, який застигає в холодець.
Харчова промисловість:
Вирішальним фактором для застосування желатину в харчовій промисловості є його технологічні властивості, і трохи менше значення має його харчова цінність. При виробництві кондитерських виробів широко використовуються два основних властивості желатину. По-перше, це студноутворююча здатність рідких розчинів желатину в результаті їх охолодження, і, по-друге, піноутворююча здатність желатину і подальша стабілізація піни. Утворення гелю, сприяє отриманню різних желеподібних текстур, має величезне значення для харчової промисловості.
При використанні желатину в харчовій промисловості необхідно враховувати, що на текстуру продукту впливає не тільки показник студноутворююча здібності (Bloom), характерної для даного виду желатину, але й інші не менш важливі параметри, такі як:
- концентрація желатину;
- водневий показник (pH) харчового продукту;
- масова частка солей;
- взаємодія з іншими інгредієнтами;
- температура зберігання продукту.
Желатин незамінний у харчових продуктах як :
• емульгатора і стабілізатора з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів;
• драглеутворювача, що відповідає за желювання і створення форми різних кондитерських виробів;
• підсилювача смаку та насиченості кольорів, а також захисної оболонки ковбасних і м'ясних виробах;
• піноутворювача в хлібобулочних виробах, тортах і дессертах;
• засоби для освітлення напоїв, наприклад, вина або фруктових соків.
Тип емкости | Баночка |
- Ціна: 38,95 грн.