Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1298 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраинаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Новинка! Приправа «Суміш 5 перців» поліпшує смак і аромат страв, а також піклується про наше здоров'я.

Новинка! Приправа «Суміш 5 перців» поліпшує смак і аромат страв, а також піклується про наше здоров'я.

Солодкий аромат запашного перцю, пекучість чорного перцю, ледь уловима ніжність рожевого перцю, м'яка гострота білого перцю і пряний аромат зеленого додадуть вишуканості Вашим стравам.

Якщо Ви звикли використовувати чорний перець, то радимо спробувати суміш п'яти перців. Суміш має набагато більш насиченим і цікавим смаком порівняно із звичайним чорним перцем.


 
Перець горошком – це ароматна спеція, корисні властивості якої не закінчуються на простий ароматизації страв. Перець горошком використовується в якості аперитиву і добре збуджує апетит.
 
З приправою «Суміш 5 перців» можна приготувати ароматну, соковиту запечену свинину:

Интредиенты: 
свиняча корейка 1 кг
часник 2 зубчики
суміш перців 1 ч. л.
гірчиця 1 ч. л.
корінь хрону 10г
сіль 1 ст. л.
сушена зелень 1 ст. л.
меду 1 ст. л.
Приготування:
М'ясо натираємо сіллю і сушенными травами. Подрібнюємо часник, товчемо перець.
М'ясо надрізаємо поздовжньо. Надрізу робимо не глибокі, з інтервалом в 3-4 сантиметри. Як на фотографії. В отримані надрізи закладаємо перець з часником.
В окремій мисці змішаємо гірчицю,хрін і мед.
Обмажем з усіх сторін наш чудовий карбонад гірчично-хреново-медової сумішшю. Залишимо маринуватися кілька годин,наприклад, 3, а краще 4. Потім викладемо на фольгу.
Про! Трохи не забули. Поряд з м'ясом пристроїмо чищену моркву і яблуко. Потім відправимо їх у соус,але це потім. Зверху ретельно закриваємо всю конструкцію фольгою і відправляємо в духовку. Випікаємо години 2,5-3. Температура повинна бути не більша, 170-180 градусів. М'ясо повинно добре протомиться.
Через 2,5 години відвідаємо м'ясо. Знімемо фольгу, проткнем м'ясо гострим ножем або спицею. Якщо сік з розрізу-прозорий,то м'ясо готове. Якщо ,немає почекаємо ще хвилин 30-40.
Все майже готово. Додаємо спеку в духовці і відправляємо страва підрум'янитися хвилин на 20.
Згадаємо про наші запечені овочі-фрукти. Закладаємо в блендер морква,яблучну м'якоть (без шкірки) і додаємо цінний м'ясний сік. Збиваємо!
Майже готово! Ріжемо м'ясо.
Подати це блюдо можна з будь-яким гарніром, однак,я віддаю перевагу легкий овочевий салат. Не забудемо присмачити м'ясо отриманим овочевим соусом.Його ніжний смак з яблучної кислинкою чудово доповнює "цвях програми".

Приємного апетиту!

 

Інші новини