Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2432 відгуків
+380 (98) 400-91-15
+380 (68) 369-75-33
0 (800) 21-53-46
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Новинка! Волоський горіх – це самий корисний і популярний горіх.

Новинка! Волоський горіх – це самий корисний і популярний горіх.

Вживаючи волоський горіх Ви насичуєте свій організм корисними речовинами, які сприятливо і цілюще діють на нього. Кажуть, що якщо з'їдати по 6 волоських горішків в день, можна значно продовжити життя.

Але не меншу популярність вони мають в кулінарії. Ядра волоських горіхів використовують для приготування салатів, кисло-солодких супів, різних страв з яєць, баклажанів, горіхових соусів і десертів. Обсмажене з сіллю ядро горіха подають до шампанського і іншим виноградним винам.

З волоським горіхом можна приготувати чудовий торт:

ІНГРЕДІЄНТИ
вершки жирністю 35% – 150 мл
цукор – 300 г
мигдальний лікер – 2 ст. л.
очищені волоські горіхи – 200 г
яйця – 9 шт.
ванільний цукор – 1,5 ч. л.
мигдальні пластівці для прикраси
розмелений фундук – 300 г
вершкове масло – 250 г

Волоські горіхи нарізати ножем, змішати з фундуком і 200 г цукру. Білки відокремити від жовтків, збити в міцну піну і додати до горіхів. Два деко змастити маслом і накрити листами пергаменту, розкласти на них тісто і поставити в розігріту до 170 °С духовку на 40 хв.

У каструлі збити жовтки з цукром і ванільним цукром, додати вершки. Поставити на невеликий вогонь і, помішуючи, довести масу до загусання. Зняти з вогню, охолодити, збити з лікером і вершковим маслом до однорідності.

Від колишніх коржів відокремити папір. Прошарувати коржі кремом, скласти один на одного, підрівняти краю. Посипати торт мигдальними пластівцями.

Приємного чаювання!

Інші новини

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner