Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1298 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраинаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Новинка! Волоський горіх – це самий корисний і популярний горіх.

Новинка! Волоський горіх – це самий корисний і популярний горіх.

Ми продовжуємо Вас радувати і повідомляємо про новини. Довгоочікуваний волоський горіх вже у продажу!

Вживаючи волоський горіх Ви насичуєте свій організм корисними речовинами, які сприятливо і цілюще діють на нього. Кажуть, що якщо з'їдати по 6 волоських горішків в день, можна значно продовжити життя.

Але не меншу популярність вони мають в кулінарії. Ядра волоських горіхів використовують для приготування салатів, кисло-солодких супів, різних страв з яєць, баклажанів, горіхових соусів і десертів. Обсмажене з сіллю ядро горіха подають до шампанського і іншим виноградним винам.

З волоським горіхом можна приготувати чудовий торт:

ІНГРЕДІЄНТИ
вершки жирністю 35% – 150 мл
цукор – 300 г
мигдальний лікер – 2 ст. л.
очищені волоські горіхи – 200 г
яйця – 9 шт.
ванільний цукор – 1,5 ч. л.
мигдальні пластівці для прикраси
розмелений фундук – 300 г
вершкове масло – 250 г

Волоські горіхи нарізати ножем, змішати з фундуком і 200 г цукру. Білки відокремити від жовтків, збити в міцну піну і додати до горіхів. Два деко змастити маслом і накрити листами пергаменту, розкласти на них тісто і поставити в розігріту до 170 °С духовку на 40 хв.

У каструлі збити жовтки з цукром і ванільним цукром, додати вершки. Поставити на невеликий вогонь і, помішуючи, довести масу до загусання. Зняти з вогню, охолодити, збити з лікером і вершковим маслом до однорідності.

Від колишніх коржів відокремити папір. Прошарувати коржі кремом, скласти один на одного, підрівняти краю. Посипати торт мигдальними пластівцями.

Приємного чаювання!

Інші новини