Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2432 відгуків
+380 (98) 400-91-15
+380 (68) 369-75-33
0 (800) 21-53-46
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик
Суміш прянощів для глінтвейну "Хвилинка" 100г.,  баночка  п/е

Суміш прянощів для глінтвейну "Хвилинка" 100г., баночка п/е

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0503037

19,56 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (98) 400-91-15
  • +380 (68) 369-75-33
  • 0 (800) 21-53-46
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Суміш прянощів для глінтвейну "Хвилинка" 100г.,  баночка  п/е
Суміш прянощів для глінтвейну "Хвилинка" 100г., баночка п/еВ наявності
19,56 ₴
+380 (98) 400-91-15
  • +380 (68) 369-75-33
  • 0 (800) 21-53-46
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів.

Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще у Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках та варили будинки. За кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.

Створюється суміш прянощів Глінтвейн із подрібнених: кориці, сушених зерен бадяну, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Має сильний солодкувато-пряний аромат.

Примітка:

Баночка без етикетки!

Характеристика:

Зовнішній вигляд – сипуча суміш із розміром шматочків 3-5 мм.
Колір - шматочки бежевого та коричневого кольору.
Смак – пряний.
Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад - суміш спецій та прянощів.

Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн

Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі та напівсухі вина. Вміст алкоголю за правилами, встановленими у Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитись, тому що при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою.

Як приготувати глінтвейн

У 0,7 л вина додають 50 г суміші Глінтвейн (можна варіювати за вашим смаком) і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на температурі 85-90С, наполягають протягом 30-40 хв. та фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром осередків 0,5-1 мм. Для надання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати на вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.

Рекомендуємо дотримуватися кількох правил при приготуванні глінтвейну:

  • Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
  • Вино потрібно нагрівати доти, доки зникне біла пінка;
  • Температура напою при подачі повинна бути не вищою за 70С;
  • Бажано подавати глінтвейн у посуді, що довго зберігає тепло.

Умови зберігання:

Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній тарі, чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.

У відкритому стані не зберігати.

 

Користувальницькі характеристики
ПризначенняДобавка до глінтвейну, підходить для кави.
Нормативний документТУ У 10.8-38983027-001:2015
ВиробникТОВ "Океан смаку"
Термін зберігання24 міс.
УпаковкаПластикова баночка
Умови зберіганняЗберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%.
Енергетична цінність (на 100 г продукту)945,0 kJ (кДж)/225,0 kcal (ккал)
Вага100 г
  • Ціна: 19,56 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner