Суміш прянощів для глінтвейну "Хвилинка" 100г., баночка п/е
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 0503037
19,56 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (68) 369-75-33
- 0 (800) 21-53-46
Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів.
Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще у Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках та варили будинки. За кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту.
Створюється суміш прянощів Глінтвейн із подрібнених: кориці, сушених зерен бадяну, бутонів гвоздики, запашного перцю, мускатного горіха, імбиру. Має сильний солодкувато-пряний аромат.
Примітка:
Баночка без етикетки!
Характеристика:
Зовнішній вигляд – сипуча суміш із розміром шматочків 3-5 мм.
Колір - шматочки бежевого та коричневого кольору.
Смак – пряний.
Запах - властивий прянощів, що входять до складу суміші.
Склад - суміш спецій та прянощів.
Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн
Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі та напівсухі вина. Вміст алкоголю за правилами, встановленими у Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитись, тому що при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою.
Як приготувати глінтвейн
У 0,7 л вина додають 50 г суміші Глінтвейн (можна варіювати за вашим смаком) і 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на температурі 85-90С, наполягають протягом 30-40 хв. та фільтрують через сито з нержавіючої сталі з розміром осередків 0,5-1 мм. Для надання напою приємного фруктового аромату при приготуванні рекомендують додавати на вино нарізані кубиками свіжі яблука ароматних сортів і кубик цедри лимона або апельсина.
Рекомендуємо дотримуватися кількох правил при приготуванні глінтвейну:
- Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
- Вино потрібно нагрівати доти, доки зникне біла пінка;
- Температура напою при подачі повинна бути не вищою за 70С;
- Бажано подавати глінтвейн у посуді, що довго зберігає тепло.
Умови зберігання:
Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній тарі, чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.
У відкритому стані не зберігати.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Призначення | Добавка до глінтвейну, підходить для кави. |
Нормативний документ | ТУ У 10.8-38983027-001:2015 |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Термін зберігання | 24 міс. |
Упаковка | Пластикова баночка |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
Енергетична цінність (на 100 г продукту) | 945,0 kJ (кДж)/225,0 kcal (ккал) |
Вага | 100 г |
- Ціна: 19,56 ₴