Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2399 відгуків
+380 (98) 400-91-15
+380 (68) 369-75-33
0 (800) 21-53-46
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик
Основа для приготування глінтвейну "Концентрат напою" 80 г

Основа для приготування глінтвейну "Концентрат напою" 80 г

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0503036

20,04 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (98) 400-91-15
  • +380 (68) 369-75-33
  • 0 (800) 21-53-46
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Основа для приготування глінтвейну "Концентрат напою" 80 г
Основа для приготування глінтвейну "Концентрат напою" 80 гВ наявності
20,04 ₴
+380 (98) 400-91-15
  • +380 (68) 369-75-33
  • 0 (800) 21-53-46
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Глінтвейн - це гарячий напій, приготований на основі вина, меду, спецій та фруктів.

Перші рецепти глінтвейну з'явилися ще у Стародавньому Римі. По-справжньому популярним напій став у скандинавських країнах середньовічної Європи. Там гаряче вино зі спеціями подавали на різдвяних ярмарках та варили будинки. За кілька століть глінтвейн поширився по всьому континенту. 

Рекомендації щодо застосування суміші прянощів Глінтвейн

Для приготування глінтвейну добре підходять червоні столові сухі та напівсухі вина. Вміст алкоголю за правилами, встановленими у Німеччині, має бути 7-9%. Від кріплених вин краще відмовитись, тому що при їх нагріванні з'являється неприємний запах спирту, псує враження від напою.

Як приготувати глінтвейн

У 0,7 л вина додають80 г  Концентрату напою, за потребою 3 столові ложки з гіркою меду (за наявності алергічної реакції на продукти бджільництва, мед можна замінити чотирма столовими ложками цукру), розігрівають його на температурі 85-90С, настоюють  протягом 15 хв. 

Рекомендуємо дотримуватися кількох правил при приготуванні глінтвейну:

  • Глінтвейн не повинен кипіти (готують напій на паровій бані);
  • Вино потрібно нагрівати доти, доки зникне біла пінка;
  • Температура напою при подачі повинна бути не вищою за 70С;
  • Бажано подавати глінтвейн у посуді, що довго зберігає тепло.

Умови зберігання:

Суміш прянощів Глінтвейн зберігають у герметичній тарі, чистих, сухих, добре провітрюваних приміщеннях з відносною вологістю повітря 70-75% при температурі не вище 20С.

У відкритому стані не зберігати.

Користувальницькі характеристики
Нормативний документТУ У 10.8-38983027-001:2015
ВиробникТОВ "Океан смаку"
Термін зберігання24 міс.
Умови зберіганняЗберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%.
Енергетична цінність (на 100 г продукту)605,8 kJ (кДж)/142,6 kcal (ккал).
Вага80 г
УпаковкаПоліетиленовий пакет
  • Ціна: 20,04 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner