Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Червона солодка паприка (Capsicum annuum або перець овочевий) використовується для приготування овочевих і фруктових салатів, соусів, аджики, кетчупів, лічо та супів, запечених овочів, а також для гарнірів із картоплі, рису, спагеті. Особливо добре вона поєднується з томатами та капустою. Патрика не варто використовувати під час смаження, оскільки вона легко підгоряє, купуючи гіркий присмак. Спеція паприка має гострий, пекучий і солодкий смак. Під час нагрівання надає стравам яскраво-червоного кольору.
Основні | |
---|---|
Склад | Паприка копченая молотая |
Упаковка | Дой-пак |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг |
Призначення | Страви з м'яса, риби, птиці, овочеві страви, гаряче, страви з картоплі і бобових культур. |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Склад (укр.) | Паприка копчена мелена |
Термін зберігання | 24 міс. |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
- Ціна: 315 ₴