Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Червона солодка паприка (Capsicum annuum або перець овочевий) використовується для приготування овочевих і фруктових салатів, соусів, аджики, кетчупів, лічо та супів, запечених овочів, а також для гарнірів із картоплі, рису, спагеті. Особливо добре вона поєднується з томатами та капустою. Патрика не варто використовувати під час смаження, оскільки вона легко підгоряє, купуючи гіркий присмак. Спеція паприка має гострий, пекучий і солодкий смак. Під час нагрівання надає стравам яскраво-червоного кольору.
| Основні | |
|---|---|
| Склад | Паприка копчена мелена |
| Упаковка | Дой-пак |
| Вага | 1000 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
| Склад (укр.) | Паприка копчена мелена |
| Термін зберігання | 24 міс. |
| Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
| Призначення | Страви з м'яса, риби, птиці, овочеві страви, гаряче, страви з картоплі і бобових культур. |
- Ціна: 315 ₴
