З насіння гірчиці або гірчичного порошку готують шість класичних видів приправи.
Представник наших кулінарних традицій - російська гірчиця. Найміцніша з усіх видів. Крім того, гірчичний порошок добре додавати в маринади. Особливо м'ясні та рибні. При термообробці гірчиця захищає продукт від підгоряння. Стимулює травлення. Добре вживати під час застуди.
Ще кілька способів застосування гірчичного порошку набуває останнім часом все більшу популярність - з його допомогою миють посуд замість миючих засобів. Прекрасно відмиває навіть жирну посуд. Так само гірчичний порошок використовують при купанні, прийнятті душу, замість мила або шампуню. Звичайно, процедура "бадьорить", зате після неї є бажання перевернути світ :) В хорошому сенсі цих слів.
Вирощена в Україні.
Основні | |
---|---|
Склад | Порошок горчицы. |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення | Згідно з вашими кулінарними рецептами. |
Нормативний документ | ТУ У 10.8-38983027-005:2016 |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Склад (укр.) | Порошок гірчиці. |
Термін зберігання | 24 міс. |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
Вага | 90 г |
- Ціна: 15,54 ₴