Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1297 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраинаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик
Желатин харчовий П-9 25 г.

Желатин харчовий П-9 25 г.

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0503015

9,84 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

0800 215 346
Бесплатный
  • +38068 369 75 33
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Желатин харчовий П-9 25 г.
Желатин харчовий П-9 25 г.В наявності
9,84 грн.
Купити
0800 215 346
Бесплатный
  • +38068 369 75 33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Желатин (від латинського «gelatus» — застиглий) ― суміш білків тваринного походження. Готовий сухий желатин — продукт без смаку, запаху, прозорий, майже безбарвний або злегка жовтий. У холодній води і розведених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин при нагріванні розчиняється, утворюючи клейкий розчин, який застигає в холодець.

 

Харчова промисловість:

Вирішальним фактором для застосування желатину в харчовій промисловості є його технологічні властивості, і трохи менше значення має його харчова цінність. При виробництві кондитерських виробів широко використовуються два основних властивості желатину. По-перше, це студноутворююча здатність рідких розчінів желатину в результаті їх охолодження, і, по-друге, піноутворююча здатність желатину і подальша стабілізація піни. Утворення гелю, сприяє отриманню різних желеподібних текстур, має величезне значення для харчової промисловості.

 

При використанні желатину в харчовій промисловості необхідно враховувати, що на текстуру продукту впливає не тільки показник студноутворююча здібності (Bloom), характерної для даного виду желатину, але й інші не менш важливі параметри, такі як:

- концентрація желатину;

- водневий показник (pH) харчового продукту;

- масова частка солей;

- взаємодія з іншими інгредієнтами;

- температура зберігання продукту.

 

Желатин незамінний у харчових продуктах як :

• емульгатора і стабілізатора з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів;

• драглеутворювача, що відповідає за желювання і створення форми різних кондитерських виробів;

• підсилювача смаку та насиченості кольорів, а також захисної оболонки ковбасних і м ясних виробах;

• піноутворювача в хлібобулочних виробах, тортах і дессертах;

• засоби для освітлення напоїв, наприклад, вина або фруктових соків.

 

Дорогі відвідувачі нашого інтернет-магазину Океан смаку!

Розповідаючи про своїх конкурентних перевагах, ми не хвалимося, а говоримо про те, чому варто співпрацювати з нами.

І так почнемо:

ЦІНА ВИРОБНИКА

Тільки ми є фірмовим магазином національного виробника ТОВ "Океан смаку".

 
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
Не думайте про доставку, інтернет-магазин "Океан Смаку" сплатити Ваше замовлення самостійно.
 
КУПИТИ В ОДНОМУ МІСЦІ
На сьогоднішній день ми пропонуємо більше 160 позицій фасованої продукції і понад 140 видів вагового товару.
 
ЯКІСТЬ ВИЩЕ ЦІНИ

Стабільне та незмінне якість. Весь товар зі "свіжими" термінами, надійна упаковка зберігає аромат і смакові властивості.

 

Основні
СкладЖелатин пищевой марка П-11.
Користувацькі характеристики
Вага25 г
ПризначенняЖелювання рідких речовин.
Нормативний документТУ У 10.8-38983027-006:2017
ВиробникТОВ "Океан смаку"
Склад (укр.)Желатин харчовий марка П-11.
Термін зберігання24 міс.
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Умови зберіганняЗберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%.
  • Ціна: 9,84 грн.