Приправа "Курина з овочами та травами" 1 кг. ХоРеК
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 0205014
136 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
- +380 (68) 369-75-33
- 0 (800) 21-53-46
Спецію часник використовують практично в будь-яких стравах, крім, невидимого, десертів.
Також часник не поєднується з рибою (але чудово підходить до морепродуктів). Часник переважно виражена "М'яна пряність" і особливо "Колбасна пряність". Його можна сміливо додавати в будь-які м'ясні страви. Чудово підходить до баранини. Під час тушкування птиці та дичини спробуйте поєднання часнику з кислими сортами яблук або зливу.
Сушений часник застосовується замість свіжого під час смаження та варіння м'яса та птиці, приготування супів, холодневої та драгли, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сушеним часником перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Призначення | Варена, тушкована, смажена і запечена курка, курячий фарш, курячі супи. |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Термін зберігання | 24 міс. |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
Енергетична цінність (на 100 г продукту) | 332,0 kJ (кДж)/78,0 kcal (ккал). |
- Ціна: 136 ₴