Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1616 відгуків
0 (800) 21-53-46
+380 (68) 369-75-33
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик
Желатин харчовий,180 блюм 1 кг ХоРеКа
влево
  • Желатин харчовий,180 блюм 1 кг ХоРеКа, фото 2
вправо

Желатин харчовий,180 блюм 1 кг ХоРеКа

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 0202002

480 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн.

0 (800) 21-53-46
Бесплатный
  • +380 (68) 369-75-33
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Желатин харчовий,180 блюм 1 кг ХоРеКа
Желатин харчовий,180 блюм 1 кг ХоРеКаВ наявності
480 грн
Купити
0 (800) 21-53-46
Бесплатный
  • +380 (68) 369-75-33
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Желатин харчовий 180 блюм 
Країна походження: Бельгія

Товар упаковується в пакет Дой Пак (DOYPACK) вагою 1 кг.

Желатин (від латинського "gelatus" - застиглий) ― суміш білків тваринного походження. Готовий сухий желатин - продукт без запаху, прозорий, майже безбарвний і злегка жовтий. В холодній воді і розведених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин при нагріванні розчиняється, утворюючи клейкий розчин, який застигає в холодець.

Харчова промисловість: Вирішальним фактором для застосування желатину в харчовій промисловості є його технологічні властивості, і трохи менше значення має його харчова цінність.

При виробництві кондитерських виробів широко використовуються два основних властивості желатину. По-перше, це студнообразовывающая здатність рідких розчинів желатину в результаті їх охолодження, і, по-друге, пенообразовывающая здатність желатину і подальша стабілізація піни. Утворення гелю, сприяє отриманню різних желеподібних текстур, має величезне значення для харчової промисловості.

При використанні желатину в харчовій промисловості необхідно враховувати, що на текстуру продукту впливає не тільки показник студнообразовывающая здібності (Bloom), характерної для даного виду желатину, але й інші не менш важливі параметри, такі як: - концентрація желатину; - водневий показник (pH) харчового продукту; - масова частка солей; - взаємодія з іншими інгредієнтами; - температура зберігання продукту.

Желатин незамінний у харчових продуктах як : - емульгатора і стабілізатора з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів; - студнообразовывающая, який відповідає за желювання і створення форми різних кондитерських виробів; - підсилювача смаку та насиченості кольорів, а також захисної оболонки ковбасних і м'ясних виробах; - піноутворювача в хлібобулочних виробах, торти та десерти; - засоби для освітлення напоїв, наприклад, вина або фруктових соків.

 

Дорогі відвідувачі нашого інтернет-магазину Океан смаку!

Розповідаючи про своїх конкурентних перевагах, ми не хвалимося, а говоримо про те, чому варто співпрацювати з нами.

І так почнемо:

 

 

ЦІНА ВИРОБНИКА

Тільки ми є фірмовим магазином національного виробника ТОВ "Океан смаку".

 
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА
Не думайте про доставку, інтернет-магазин "Океан Смаку" сплатити Ваше замовлення самостійно.
 
КУПИТИ В ОДНОМУ МІСЦІ
На сьогоднішній день ми пропонуємо більше 160 позицій фасованої продукції і понад 140 видів вагового товару.
 
ЯКІСТЬ ВИЩЕ ЦІНИ

Стабільне та незмінне якість. Весь товар зі "свіжими" термінами, надійна упаковка зберігає аромат і смакові властивості.

 

Основні
СкладЖелатин пищевой, 180 блюм.
Користувальницькі характеристики
Вага1 кг
ПризначенняЖелювання рідких речовин.
Нормативний документТУ У 10.8-38983027-006:2017
ВиробникТОВ "Океан смаку"
Склад (укр.)Желатин харчовий, 180 блюм.
Термін зберігання24 міс.
УпаковкаДой-пак
Умови зберіганняЗберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%.
  • Ціна: 480 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner