
Товар упаковується в пакет Дой Пак (DOYPACK) вагою 1 кг.
Желатин (від латинського "gelatus" - застиглий) ― суміш білків тваринного походження. Готовий сухий желатин - продукт без запаху, прозорий, майже безбарвний і злегка жовтий. В холодній воді і розведених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин при нагріванні розчиняється, утворюючи клейкий розчин, який застигає в холодець.
Харчова промисловість: Вирішальним фактором для застосування желатину в харчовій промисловості є його технологічні властивості, і трохи менше значення має його харчова цінність.
При виробництві кондитерських виробів широко використовуються два основних властивості желатину. По-перше, це студнообразовывающая здатність рідких розчинів желатину в результаті їх охолодження, і, по-друге, пенообразовывающая здатність желатину і подальша стабілізація піни. Утворення гелю, сприяє отриманню різних желеподібних текстур, має величезне значення для харчової промисловості.
При використанні желатину в харчовій промисловості необхідно враховувати, що на текстуру продукту впливає не тільки показник студнообразовывающая здібності (Bloom), характерної для даного виду желатину, але й інші не менш важливі параметри, такі як: - концентрація желатину; - водневий показник (pH) харчового продукту; - масова частка солей; - взаємодія з іншими інгредієнтами; - температура зберігання продукту.
Желатин незамінний у харчових продуктах як : - емульгатора і стабілізатора з нейтральним смаком для молочних продуктів і десертів; - студнообразовывающая, який відповідає за желювання і створення форми різних кондитерських виробів; - підсилювача смаку та насиченості кольорів, а також захисної оболонки ковбасних і м'ясних виробах; - піноутворювача в хлібобулочних виробах, торти та десерти; - засоби для освітлення напоїв, наприклад, вина або фруктових соків.
Дорогі відвідувачі нашого інтернет-магазину Океан смаку!
Розповідаючи про своїх конкурентних перевагах, ми не хвалимося, а говоримо про те, чому варто співпрацювати з нами.
І так почнемо:

Тільки ми є фірмовим магазином національного виробника ТОВ "Океан смаку".



Стабільне та незмінне якість. Весь товар зі "свіжими" термінами, надійна упаковка зберігає аромат і смакові властивості.
Основні | |
---|---|
Склад | Желатин пищевой, 180 блюм. |
Користувальницькі характеристики | |
Призначення | Желювання рідких речовин. |
Нормативний документ | ТУ У 10.8-38983027-006:2017 |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Склад (укр.) | Желатин харчовий, 180 блюм. |
Термін зберігання | 24 міс. |
Упаковка | Дой-пак |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
Вага | 1 кг |
- Ціна: 560,04 ₴