Спецію часник використовують практично в будь-яких стравах, крім, мабуть, десертів. Також часник не поєднується з рибою (альо чудовий з морепродуктів).
Часник переважно білі виражена «м'ясна пряність», і особливо «Ковбасна пряність». Тобто спецію часник можна додавати в будь-які м'ясні страви. Просто чудовий з бараниною. При тушкуванні птиці і дичини спробуйте поєднання часнику з кислими сортами яблук або злив.
Сушений часник застосовується в замін свіжого при смаженні і варінні м яса і птиці, приготуванні супів, холодців і драглі, домашніх ковбасок, грибних і овочевих солінь. М'ясо натирається сушеним часником перед приготуванням, а в супи часник додається за 3-5 хвилин до готовності.
Дорогі відвідувачі нашого інтернет-магазину Океан смаку!
Розповідаючи про своїх конкурентних перевагах, ми не хвалимося, а говоримо про те, чому варто співпрацювати з нами.
І так почнемо:
Тільки ми є фірмовим магазином національного виробника ТОВ "Океан смаку".
Стабільне та незмінне якість. Весь товар зі "свіжими" термінами, надійна упаковка зберігає аромат і смакові властивості.
Основні | |
---|---|
Склад | Чеснок сушеный гранулированный. |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 10 г |
Призначення | Страви з овочів, супи, печеня, страви з м'яса та птиці |
Нормативний документ | ТУ У 10.8-38983027-005:2016 |
Виробник | ТОВ "Океан смаку" |
Склад (укр.) | Часник сушений гранульований. |
Термін зберігання | 24 міс. |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не зараженых шкідниками, t°<20°, f<75%. |
- Ціна: 7,08 ₴