Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2350 відгуків
+380 (98) 400-91-15
+380 (68) 369-75-33
0 (800) 21-53-46
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Правильне харчування: ТОП-5 ідей для салатів легкого вечері

Правильне харчування: ТОП-5 ідей для салатів легкого вечері

1. Кукурудзяний салат з тунцем і солоними огірками

Інгредієнти:
кукурудза 1 банка
- тунець консервований 1 банка
яйця курячі 2 шт.
- огірки солоні-100 г
- цибуля 0.5 шт.
- сметана за смаком
- зелень за смаком

Приготування:
Поставити варитися яйця круто. Злити рідину з банки з тунцем, вивалити його в миску і розім'яти виделкою.
Злити рідину з банки з кукурудзою і змішати її з тунцем. Огірки і цибулю нарізати, як подобається. Цибуля обшпарити окропом, злити воду і додати в миску. Коли зваряться яйця, нарізати їх у салат і все перемішати. За бажанням, заправити салат сметаною і подрібненою зеленню.

2. Салат з тунцем, яйцем і сиром

Інгредієнти:
- Тунець у власному соку 200 гр.,
- Сир 17% 150 гр.,
- Огірок 200 гр.,
- Яйце 150 гр.,
- Морква 100 гр.,

Приготування:
Яйця і моркву відварити. Сир натерти на крупній тертці. Першим шаром викласти натерті на крупній тертці білки яєць. На яєчні білки викласти шар тунця. Консерви попередньо розтерти виделкою. На тунець покласти натертий на тертці свіжий огірок. Поверх шару з огірка покласти шар вареної моркви, натертої на великій тертці. Поверх морквяного шари - шар тертого сиру. Останнім шаром викласти терті на дрібній тертці яєчні жовтки.

3. Салат з тунця з квасолею

Інгредієнти:
- тунець консервований 1 банка
- квасоля консервована 0.5 банки
- за смаком салат
- огірки-1 шт.
сіль за смаком
- сметана

Приготування:
Тунця дістати з банки в миску і придушити виделкою. Додати до тунцу квасолю з банки, попередньо злив рідина (якщо квасоля в томатному соусі, соус можна залишити). З огірків зчистити шкіру, нарізати кубиками, викласти в окрему миску, посолити і залишити на 5 хвилин, щоб огірки дали сік. Листя салату нарвати або нарізати і змішати з рибно-фасольной сумішшю. Огірки віджати і злити сік. Перемішати з рештою салатом. За бажанням, заправити салат сметаною.

4. Салат з помідорів з тунцем

Інгредієнти:
- консерви тунець у власному соку 1 баночка
- кукурудза консервована 1 невелика баночка
- 3 помідори
- 1 солодка салатна цибулина
- сметана 10% 3 ст. л.

Приготування:
1. Цибулю порізати півкільцями
2. Помідори поразеть середніми шматками (не дуже дрібно)
3. Із тунця злити рідину, розім'яти прямо в банку вилкою
4. З кукурудзи злити рідину
5. Змішати помідори, цибуля, тунець, кукурудзу, заправити сметаною, трохи посолити

5. Салат з тунцем, яйцем і томатами

Інгредієнти:
- Консервований тунець (банку) — 1 шт (200 г тунця)
- Яйця — 2 шт
- Помідори — 2-3 шт
- Салатні листя — 6 шт
- Оливкова олія — 2 ст. ложки
- Соль — по вкусу 
- Перец — по вкусу 
- Лук (фиолетовый или резанец) — по вкусу 

Приготовление: 
1. Отварите яйца. Можно использовать и перепелиные - так красивее. В случае использования перепелиных увеличьте количество яиц до 8-10. Яйца остудите и очистите. Куриные яйца разрежьте на четыре дольки (перепелиные - наполовину).
2. Промойте салатные листья и помидоры. Просушите при помощи кухонного или бумажного полотенца. Помидоры порежьте дольками. Если у вас помидоры черри, то разрежьте их напополам. В одних и других надо вырезать плодоножку. 
3. Промийте або очистіть цибулю (якщо використовуєте ріпчаста або фіолетовий). Лук різанець дрібно нарубаєте. Фіолетовий або ріпчаста наріжте тонкими півкільцями.
4. На тарілку викладіть салатні листя, вилочкою з банки викладіть тунець, потім часточки помідорів. Поперчіть, посоліть, бризніть оливковою олією. Зверху посипте нарубаним цибулею резанца або викладіть півкільця фіолетового (ріпчастої) лука.
Приємного апетиту!

 

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner