М'ясо під сирним соусом
Інгредієнти:
Яловичина — 1 кг
Сир твердий (твердий) — 200 г
Вершки — 150 мл
Соєвий соус — 2 ст. л.
Гірчиця — 2 ст. л.
Сіль
Спеції
Моєму і яловичину ріжемо скибочками.
Солимо і приправляємо спеціями м'ясо.
Підсмажуємо м'ясо на олії з двох боків до злегка рум'яної кірочки.
Готуємо соус до м'яса: вершки ставимо на вогонь і доводимо до кипіння
Тремо сир на тертці.
І додаємо до вершків тертий сир.Як тільки сир розчинитися, знімаємо суміш з вогню і додаємо гірчицю.
Добре розмішуємо, заливаємо соусом м'ясо і тушкуємо до готовності під кришкою.
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті