Котлети з курячого фаршу і кабачків
Для приготування котлет з курячого фаршу і кабачків Вам потрібно:
куряче філе - 500 г;
кабачок - 200 г;
рис (варений) - 100 г;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
яйце - 1 шт;
зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 1 невеликий пучок;
сіль, перець;
борошно для панірування.
Куряче філе, моркву і цибулю прокрутити через м'ясорубку.
Кабачок натерти на крупній тертці, потім злегка віджати сік, що утворився.
Перемішати кабачок і фарш, додати попередньо відварений рис.
Дрібно порізати зелень, додати в загальну масу. Туди ж додати 1 яйце, посолити і поперчити за смаком.
Ретельно вимісити фарш, сформувати курячі котлети, запанірувати їх у борошні.
Обсмажити котлети з курячого фаршу і кабачків на невеликій кількості розігрітої олії з двох боків до золотистого кольору. Котлетки виходять смачними і соковитими.
Приємного апетиту!
куряче філе - 500 г;
кабачок - 200 г;
рис (варений) - 100 г;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
яйце - 1 шт;
зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля) - 1 невеликий пучок;
сіль, перець;
борошно для панірування.
Куряче філе, моркву і цибулю прокрутити через м'ясорубку.
Кабачок натерти на крупній тертці, потім злегка віджати сік, що утворився.
Перемішати кабачок і фарш, додати попередньо відварений рис.
Дрібно порізати зелень, додати в загальну масу. Туди ж додати 1 яйце, посолити і поперчити за смаком.
Ретельно вимісити фарш, сформувати курячі котлети, запанірувати їх у борошні.
Обсмажити котлети з курячого фаршу і кабачків на невеликій кількості розігрітої олії з двох боків до золотистого кольору. Котлетки виходять смачними і соковитими.
Приємного апетиту!
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті