Сельдь малосольная в пряном маринаде
Ингредиенты
На 1 кг сельди (3-4 тушки) примерно
0,6 л воды
5 ст.л. соли морской
4 ст.л. сахара
Перец горошек – 10 шт.
Лавровый лист – 3 шт.
Перец душистый – 8 шт.
Гвоздика – 3-5 шт.
Раст. масло – 1 ст.л.
Специи, пряности можно подбирать по своему вкусу, соль лучше брать морскую.
Закип'ятити тузлук, остудити і залити оселедець, покладену в каструлі спинками вгору. Або укласти в трилітрову банку носами вниз перпендикулярно до днища. Оселедець не чистити! Солити цілком. В голові і нутрощах оселедця містяться ферменти сприяють придбанню букета смаку і аромату, відбувається процес дозрівання риби.Поставити в холод.Через 3 дні можна пробувати.
На 1 кг сельди (3-4 тушки) примерно
0,6 л воды
5 ст.л. соли морской
4 ст.л. сахара
Перец горошек – 10 шт.
Лавровый лист – 3 шт.
Перец душистый – 8 шт.
Гвоздика – 3-5 шт.
Раст. масло – 1 ст.л.
Специи, пряности можно подбирать по своему вкусу, соль лучше брать морскую.
Закип'ятити тузлук, остудити і залити оселедець, покладену в каструлі спинками вгору. Або укласти в трилітрову банку носами вниз перпендикулярно до днища. Оселедець не чистити! Солити цілком. В голові і нутрощах оселедця містяться ферменти сприяють придбанню букета смаку і аромату, відбувається процес дозрівання риби.Поставити в холод.Через 3 дні можна пробувати.
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті