Торт з йогурту з фруктами
Інгредієнти:
Йогурт (жирність і наповнювачі за смаком, можна використовувати суміш різних йогуртів, наприклад, простий і ананасовий) — 500 г
Желатин швидкорозчинний — 25 г (1 пакетик)
Цукор — 4 ст. ложки або по смаку (залежить від солодощі йогуртів)
Фрукти, ягоди (по сезону і за бажанням) — 200-300 г
Приготування:
Швидкорозчинний желатин розчинити в 100 г гарячої води (воду за бажанням можна замінити фруктовим соком). Йогурт змішати з цукром і добре збити міксером або віночком. Тим часом фрукти і ягоди вимити, великі — порізати дрібно. Охолоджену желатинову масу додати в йогурт і знову збити до однорідного стану.
Додати до йогуртовій основі фрукти і ягоди, акуратно перемішати. Вилити суміш у підготовлену форму, викладену фольгою або харчовою плівкою.
Поставити в холодильник до застигання (близько 3-х годин). Прикрасити готовий або тільки початківець застигати торт фруктами або ягодами. Готовий торт вийняти з форми, подати на стіл.
Рада: - кількість желатину можна змінювати за бажанням: для отримання більш щільного торта збільшити кількість, а якщо любите менш щільне — м'яке і рухливе желе, кількість желатину можна зменшити. - йогурт можна замінити сметаною: вийде дуже смачно, але більш калорійне.
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті