Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2695 відгуків
+380 (98) 400-91-15
+380 (68) 369-75-33
0 (800) 21-53-46
Дніпро, Україна
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Кляры для риби

Кляры для риби
1. Риба в сирному клярі 

Риба у цьому клярі виходить дуже смачна і досить ситна.

Інгредієнти:
- філе риби 200 г
майонез 3 ст. л.
- 4 шт. яйце
- твердий сир 100 г

Приготування:
1. Сир натираємо на крупній тертці, змішуємо з яйцями і майонезом. 2. Все ретельно перемішуємо, додаємо сіль, перець і борошно.
3. Все знову перемішуємо.
4. Беремо філе риби, ріжемо на невеликі шматочки, потім кожен сирний кляр і обсмажуємо з обох сторін на сковороді. 5. Як тільки помітите, що з'явилася гарна скоринка, значить все, страва готова.
6. Викладаємо шматочки риби на серветку, щоб стік весь зайвий жир.
7. Потім викладаємо на красиву тарілку і подаємо до столу.

2. Риба в картопляному клярі

Інгредієнти:
- картопля 3 шт.
- яйце 1 шт.
- мука 2 ст. л.
- сіль за смаком

Приготування:
1. Картоплю миємо, чистимо і тремо на крупній тертці.
2. Додаємо в картопляну суміш яйце, борошно та сіль.
3. Беремо філе риби, ріжемо на невеликі шматочки і паніруємо в картопляному «ковдрі», міцно притискаючи тісто до риби, і смажимо з обох сторін на рослинній олії.

3. Рецепт смаженої риби в молочному клярі

Інгредієнти:
- молоко 400 г
- яйце 6 шт
- сіль за смаком
- рослинне масло для смаження
- рибне філе 1,5 кг

Приготування:
1. Беремо молоко, трохи підігріваємо і додаємо яєчні жовтки, сіль, рослинне масло, борошно і гарненько збиваємо все.
2. Потім акуратно вводимо в тісто збиті в пишну піну білки і обережно перемішуємо.
3. Рибу ріжемо на шматочки, мачає в кляр і обсмажуємо з двох боків до появи рум'яної скоринки.

4. Риба, запечена в пивному клярі

Інгредієнти:
- борошно 100 г
- яйце 1 шт.
- світле пиво 150 мл
- рослинне масло 2 ст. л.
- філе риби 500 г

Приготування:
1. Борошно просіваємо і акуратно вводимо яєчний білок.
2. Потім додаємо пиво і рослинне масло.
3. Не лякайтеся, що кляр вийшов дуже рідким.
4. Рибу ріжемо на шматочки, мачає в кляр і обсмажуємо з двох сторін.
5. Риба в пивному клярі виходить дуже ніжною, немов у мереживі.

5. Рецепт червоної риби в клярі по-китайськи

Інгредієнти:
- яйце 1 шт.
- крохмаль кукурудзяний 2 ст. л.
- філе червоної риби 0,5 кг

Приготування:
1. Яйце гарненько збиваємо, додаємо кукурудзяний крохмаль і солимо за смаком.
2. Рыбу режем на кусочки, обмакиваем в этот кляр и обжариваем с двух сторон на очень сильном огне. 
3. Кстати, в этом кляре очень вкусными получаются маринованные куриные крылышки. 

6. Рыба в белковом кляре 

Ингредиенты: 
- яйцо 4 шт. 
- соль 
- мука- 3 ст. л. 
- вода 1 ч. л. 

Приготовление: 
1. Этот кляр самый нежный из всех описанных выше рецептов. 
2. Взбиваем хорошенько яичные белки с солью, добавляем муки, воды и хорошенько перемешиваем. 
3. Кляр должен получиться такой консистенции как на жидкие блины. 
4. Рыбу режем, обмакиваем в этот кляр и обжариваем с обеих сторон. 
5. До риби у будь-якому клярі можна подати дуже смачний часниковий соус, який відмінно підкреслить смак страви.
6. Готується він так: майонез в рівних частках змішуємо зі сметаною, додаємо дрібно порізаний часник, зелень і тертий на крупній тертці солоний огірок.
7. Все ретельно перемішуємо і подаємо соус до риби.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner