Салат "Східний на пару"
Інгредієнти:
● 300 г броколі,
● 2 помідора,
● 2 червоних солодких перцю,
● 2 зелених солодких перцю,
● 1 червона цибулина,
● 2 ст. л. соєвого соусу,
● 2 ст. л. рослинного масла,
● сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
1) З помідорів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками.
2) Перець наріжте кубиками, брокколі розберіть на суцвіття.
3) Відваріть всі овочі, крім цибулі, окремо на пару. Остудіть.
4) Змішайте рослинне масло з соєвим соусом.
5) Цибулю тонко наріжте.
6) Змішайте овочі та цибулю, заправте соусом і остудіть в холодильнику.
Приємного апетиту!
● 300 г броколі,
● 2 помідора,
● 2 червоних солодких перцю,
● 2 зелених солодких перцю,
● 1 червона цибулина,
● 2 ст. л. соєвого соусу,
● 2 ст. л. рослинного масла,
● сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
1) З помідорів зніміть шкірку і наріжте їх скибочками.
2) Перець наріжте кубиками, брокколі розберіть на суцвіття.
3) Відваріть всі овочі, крім цибулі, окремо на пару. Остудіть.
4) Змішайте рослинне масло з соєвим соусом.
5) Цибулю тонко наріжте.
6) Змішайте овочі та цибулю, заправте соусом і остудіть в холодильнику.
Приємного апетиту!
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті