Лазанья з курячою грудкою і сиром

Інгредієнти:
- Макарони твердих сортів ( для лазаньї) — 230г
- Ріпчаста цибуля — 2шт.
- Куряче філе — 700-800г
- Шампіньйони — 300г
- Томатна паста —150-200г
-Петрушка
- Базилік
Сухий базилік
- Знежирений сир — 400г
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) — 100г
- Сир Моцарелла — 150-200г
- Куряче яйце — 1шт.
- Сіль - за смаком
Чорний мелений перець - за смаком
- Оливкова або соняшникова олія - 1 столова ложка (15г)
- Форма - я використовувала форму розміром 30х21см і висотою 5 см
- Фольга
Приготування:
1. Ріжемо печериці на четвертинки, курячу грудку і цибулю нарізаємо дрібно.
2. На сковороді розігріваємо оливкову олію. Додаємо цибулю і пассивируем до золотистого кольору. 3. Додаємо печериці, тушкуємо 7-10 хвилин. Додаємо курячу грудку. Солимо, перчимо, посипаємо сушеним базиліком. Готуємо, поки куряча грудка не стане білою.
3. Потім додаємо томатну пасту. Перемішуємо і додаємо рубану петрушку, сіль і цукор за смаком. Тушкуємо 10-15 хвилин на слабкому вогні:
4. За цей час готуємо сирний соус. Сир перемішуємо виделкою, додаємо пармезан, зелень (базилік і петрушка), солимо і перчимо. Перемішуємо. Потім додаємо яйце - перемішуємо
5. Тепер беремо форму і починаємо викладати все по верствам. 1 шар - 1/4 м'ясного соусу, 2 шар - викладаємо макарони "Лазанья", 3 шар - 1/3 сирного соусу: 4 шар - 1/3 сиру Моцарелла (я ріжу його тоненькими кружечками):
6. У такій послідовності повторюємо ще два рази (тобто 5 шар - 1/4 м'ясного соусу; 6 шар - 1/3 макаронних виробів; 7 шар - 1/3 сирного соусу; 8 шар - 1/3 сиру Моцарелла; 9 шар м'ясного соусу 1/4; 10 шар - 1/3 макаронних виробів Lasagne; 11 шар - 1/3 сирного соусу; 12 шар 1/3 сиру Моцарела). Завершальним 13 шаром залишився м'ясний соус.
7. А зверху посипаємо 50г тертого Пармезану:
8. Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин. Через 30 хвилин знімаємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин.
З любов'ю з Італії!
- Макарони твердих сортів ( для лазаньї) — 230г
- Ріпчаста цибуля — 2шт.
- Куряче філе — 700-800г
- Шампіньйони — 300г
- Томатна паста —150-200г
-Петрушка
- Базилік
Сухий базилік
- Знежирений сир — 400г
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) — 100г
- Сир Моцарелла — 150-200г
- Куряче яйце — 1шт.
- Сіль - за смаком
Чорний мелений перець - за смаком
- Оливкова або соняшникова олія - 1 столова ложка (15г)
- Форма - я використовувала форму розміром 30х21см і висотою 5 см
- Фольга
Приготування:
1. Ріжемо печериці на четвертинки, курячу грудку і цибулю нарізаємо дрібно.
2. На сковороді розігріваємо оливкову олію. Додаємо цибулю і пассивируем до золотистого кольору. 3. Додаємо печериці, тушкуємо 7-10 хвилин. Додаємо курячу грудку. Солимо, перчимо, посипаємо сушеним базиліком. Готуємо, поки куряча грудка не стане білою.
3. Потім додаємо томатну пасту. Перемішуємо і додаємо рубану петрушку, сіль і цукор за смаком. Тушкуємо 10-15 хвилин на слабкому вогні:
4. За цей час готуємо сирний соус. Сир перемішуємо виделкою, додаємо пармезан, зелень (базилік і петрушка), солимо і перчимо. Перемішуємо. Потім додаємо яйце - перемішуємо
5. Тепер беремо форму і починаємо викладати все по верствам. 1 шар - 1/4 м'ясного соусу, 2 шар - викладаємо макарони "Лазанья", 3 шар - 1/3 сирного соусу: 4 шар - 1/3 сиру Моцарелла (я ріжу його тоненькими кружечками):
6. У такій послідовності повторюємо ще два рази (тобто 5 шар - 1/4 м'ясного соусу; 6 шар - 1/3 макаронних виробів; 7 шар - 1/3 сирного соусу; 8 шар - 1/3 сиру Моцарелла; 9 шар м'ясного соусу 1/4; 10 шар - 1/3 макаронних виробів Lasagne; 11 шар - 1/3 сирного соусу; 12 шар 1/3 сиру Моцарела). Завершальним 13 шаром залишився м'ясний соус.
7. А зверху посипаємо 50г тертого Пармезану:
8. Накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин. Через 30 хвилин знімаємо фольгу і випікаємо ще 10 хвилин.
З любов'ю з Італії!
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті