Куркума стає однією з найпопулярніших спецій, і для цього є вагомі причини

Ми б хотіли поділитися історією однієї жінки з Англії. Ця жінка пила воду з куркумою протягом цілого року і сталося неймовірне!
У цій води прекрасний рівень рН, що означає, що вона «подщелачивала» організм жінки, поліпшила її травлення, а також те, що дійсно важливо, вона значно облегчмулу симптоми її артриту. І все це завдяки тому, що вона випивала всього один стакан теплої води з куркумою щоранку протягом 12 місяців.
Отже, як приготувати це чудове напій:
У склянку теплої води, додатиьте чайну ложку куркуми з дрібкою чорного перцю і добре перемешасти. Випивайте всю приготовану дозу відразу, поки вона тепла, за 30 хвилин до їжі.
N. B. Якщо є проблеми зі шлунком, приймати «ліки» з обережністю. Краще порадитися з лікарем.
Користь вживання теплої води з куркумою.
Сприяє здоров'я серця.Ее основний компонент, куркумін, очищає кровеносные посудинуи і перешкоджає утворенню тромбів.
Запобігає захворювання цукровим діабетом II-го типу.Деякі дослідження показали, що ця пряність може дуже ефективно допомогти в лікуванні цукрового діабету.
Куркума є дуже лужний, а рак виникає і розвивається тільки в кислому середовищі. Таким чином, це прекрасна профілактика від раку.
Захищає наш мозок.На думку вчених, низькі рівні гормону росту, часто пов'язанийо з хворобою Альцгеймера і деменциїй. Крім того, вони надали докази того, що куркумін контролює рівні цього гормону, і тим самим запобігає вікові функції мозку і захворюванья головного мозку.
Бореться із запаленнями.Основною причиною численних захворювань є запалення. Куркумін має потужні протизапальні властивості і, таким чином, ефективно бореться із запаленнями і захищає організм.
Володіє протираковими властивостями.Куркумін успішно запобігає рак, оскільки є сильним антиоксидантом, а антиоксиданти захищають клітини від ушкоджень.
Полегшує симптоми артриту.За даними дослідження 2012 РА, куркумін є настільки ж ефективним, як нестероїдні протизапальні препарати (НПЗП), і навіть більше, ніж диклофенак у лікуванні отечности і болі.
Покращує травлення.Вчені стверджують, що регулярне вживання куркуми покращує травлення.
Захищає печінку.Куркума сприяє правильній функції жовчного міхура, захищає печінку від небезпечних наслідків токсинів і ефективно відновлює пошкоджені клітини печінки.
Тормозит процес старіння і продовжує життя.Куркумін успішно руйнує вільні радикали і запобігає запалення, і, таким чином, уповільнює процес старіння.
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті