Курячий рулет з грушами і волоськими горіхами

Вам буде потрібно:
500 г курячої грудки (4 філе)
1 груша (або 2 невеликі груші)
50 г волоських горіхів, крупно нарізаних
50 г тертого сиру пармезан
Листя з трьох гілочок свіжого чебрецю
Оливкова олія
Сіль і перець
Як готувати:
1. Куряче філе накрити поліетиленовою плівкою і не сильно відбити. Обтерти сіллю і перцем.
2. Змішати очищені і нарізані груші, волоські горіхи, чебрець і пармезан, посолити, поперчити. Викласти начинку на куряче філе, щільно загорнути в рулет.
3. Викласти у форму так, щоб шов виявився знизу. Збризнути оливковою олією. Запікати при 180 º с протягом 30 хвилин.
Відварити цвітну капусту і брокколі на гарнір.
Інші статті
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті