Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1330 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Грибний суп-пюре

Грибний суп-пюре

Ароматний грибний суп можна приготувати із грибів шитаке, печериць або глив – і це три різні страви.

 

 

Вам знадобиться:


15 великих цілому грибів шитаке, печериць або 20-25 глив
1 столова ложка оливкової олії
1 столова ложка вершкового масла
1 цибулина, нарізана
1 морква, нарізана
1 чайна ложка чебрецю
1 чайна ложка солі
перець за смаком
2,5 склянки води,
1,5 склянки вершків
зелений лук для сервірування, нарізаний

Як готувати:

1. Наріжте гриби на середні шматочки. Нагрійте 1 столову ложку оливкової олії і 1 столову ложку вершкового масла у великій каструлі, додайте нарізані гриби і посмажте близько 10 хвилин, поки гриби не стануть м'якими. Видаліть половину приготованих грибів в окрему тарілку.

2. В іншу половину грибів, що залишилася у великій каструлі, додайте нарізану цибулю, моркву, чебрець, 1 чайну ложку солі, перець за смаком. Готуйте овочі ще 10 хвилин, поки цибуля і морква трохи не пом'якшаться.

3. Додайте 2,5 склянки води до овочів і грибів в каструлю, доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин. Можна додати ще трохи води.

4. Зніміть з вогню, трохи остудіть і подрібніть суп в комбайні або за допомогою блендера, поки він не досягне консистенції пюре.

5. Покладіть пюре назад в ту ж каструлю, додайте обсмажені гриби і 1,5 склянки вершків. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і кип'ятіть на повільному вогні, накривши кришкою, 5 хвилин, постійно помішуючи. Додайте ще сіль і перець за бажанням. Покладіть також нарізаний зелений лук і перемішайте.

Інші статті