Салат з авокадо, індички і креветок
Інгредієнти:
Салат
з Авокадо — 3 шт
Креветки (бажано королівські) — 150 г
Банан (великий) — 1 шт
Лимон (сік) — 0,5 шт
Індичка (відварне філе) — 300 г
Перець солодкий — 1 шт
Листя салату — 0,5 пуч.
Соус
Йогурт (натуральний) — 4 ст. л.
Вершки (10-20% - за вашим смаком) — 4 ст. л.
Цукру (без гірки) — 1 ч. л.
Сіль
Перець чорний
Прикраса
Петрушка — 0,25 пуч.
Креветки — 6 шт
Рецепт:
1. Відварити креветки і порізати шматочками.
Я робила тільки 2 порції, тому не дивуйтеся на невідповідність вказаної кількості продуктів.
2. Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточки, вийняти частину м'якоті і разом з бананом нарізати шматочками. Скропити лимонним соком.
3. Філе індички нарізати кубиком. Перець подрібнити також. Салат нарвати дрібними шматочками.
4. Всі інгредієнти з'єднати.
5. Для соусу змішати йогурт з вершками, сіллю, перцем, цукром і заправити салат. Отриманою масою наповнити половинки авокадо і прикрасити петрушкою і креветками.
- РататуйЯркие овощи, вкус лета и потрясающий аромат - всё это рататуй, рецепт которого мы предлагаем ниже.Повна версія статті
- Почему нельзя есть одну и ту же пищу каждый деньВ современном темпе жизни мы привыкли завтракать, обедать и ужинать быстро и удобно. Поэтому в рационе преобладает в основном одна и та же еда.Повна версія статті