Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1330 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Паровий курячий рулет з мандаринами і чорносливом

Паровий курячий рулет з мандаринами і чорносливом

У рулеті ні крапельки жиру, м'ясо виходить м'яким і соковитим. А головне які аромати!! Одне задоволення

Інгредієнти:

  • Філе куряче 4 штуки
  • Мандарини 3 штуки
  • Горіхи волоські товчені 100 г
  • Чорнослив без кісточок 7 штук
  • Сіль
  • Спеції
  • Перець чорний мелений


Чорнослив звільнити від кісточок, залити окропом і залишити на годину-півтора, щоб він добре просочився. Мандарини ретельно очистити від шкірки і плівок, розділити на часточки.

Куряче філе розрізати вздовж на дві частини. Отримані шматки викласти внахлест на обробну дошку, покриту харчовою плівкою, і гарненько відбити, особливо в місцях, де шматки з'єднуються. Злегка посолити і поперчити м'ясо.

Волоські горіхи порубати гострим ножем або змолоти в блендері. Половиною одержані горіхових крихт рівномірно посипати відбите і приправлене м'ясо.

Зверху на горіхи викласти чорнослив (його при бажанні можна подрібнити, а можна залишити як є, щоб потім на зрізі рулету були видні цілі фрукти), на чорнослив — часточки мандарина. Зверху посипати рештою горіхів.

Акуратно скрутити нафаршированное куряче філе в щільний і рівний рулет. По боках туго затягнути кінчики плівки, щоб під дією пари вона не розгорнулася.

Перекласти рулет в пароварку або викласти його в широкий друшляк, встановлений над каструлею з киплячою на помірному вогні водою. Зверху накрити щільною кришкою і готувати тридцять п'ять — сорок хвилин.

Готовий рулет вийняти з пароварки або з друшляка і повністю остудити. Потім акуратно розгорнути плівку і викласти рулет на обробну дошку. Нарізати гострим ножем на скибочки товщиною в 1-1,5 см.

Викласти скибочки рулету на блюдо зрізами вгору. Перед подачею їх при бажанні можна знову підігріти, а можна залишити охолодженими — в такому стані фрукти стають ще смачнішими.

Інші статті