Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1330 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраїнаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Як самостійно приготувати суші

Як самостійно приготувати суші

Але нерідко від відвідування японського ресторану утримує досить висока ціна підсумкового чека. Не варто впадати у відчай - при невеликій підготовці і деякої вправності чудові суші можна зробити в домашніх умовах.

Відносно недавно страви японської кухні увірвалися в наш побут і міцно завоювали серця мільйонів людей. Любителі суші, сашимі і саке з задоволенням відвідують численні суші бари і японські ресторани, перетворюючи прийом їжі у справжній ритуал.

Дійсно, страви японської кухні не тільки оригінальні й смачні, але і корисні, вони легше для організму виключає неприємні симптоми переїдання.

Але нерідко від відвідування японського ресторану утримує досить висока ціна підсумкового чека. Не варто впадати у відчай - при невеликій підготовці і деякої вправності чудові суші можна зробити в домашніх умовах.

Суші-бар будинку: без чого не обійтися

Сьогодні на просторах інтернету можна знайти тисячі рецептів приготування страв японської кухні в домашніх умовах в самих різних варіаціях. Але є кілька складових, без яких суші будуть просто несправжніми:

● бамбуковий килимок і палички

● спеціальний рис для суші;

● японська гірчиця васабі;

● маринований корінь імбиру;

● водорості норі;

● соєвий соус.

Якщо ви плануєте готувати популярну японське блюдо самостійно, вам потрібні саме ці інгредієнти. Вони продаються практично в кожному супермаркеті, адже суші і роли вже давно перестали бути екзотикою на наших столах. Ви можете полегшити собі завдання і замовити всі необхідні інгредієнти для приготування суші онлайн. Продаються вони в спеціалізованому інтернет-магазині "Океан смаку". Тут є всі необхідні компоненти, з якими справжнім японським шефом стане навіть новачок. Це продукція високої якості, завдяки якій ваші витвори кулінарного мистецтва будуть мати неперевершений смак і принесуть користь для організму.

Етапи приготування смачних домашніх суші

Отже, якщо у вас в руках є готовий набір для суші або підготовлені самостійно інгредієнти, можна приступати до приготування. Етапи зовсім нескладні. Наводимо їх нижче.

● Потрібно відварити рис до готовності, попередньо добре промивши його. У процесі варіння не потрібно додавати ніяких спецій або солі, тому що це тільки зіпсує смак майбутнього страви.

● Готовому рісу даємо настоятися під кришкою 15 хвилин, щоб він трохи охолов і збільшився в об'ємі.

● Після цього заправляємо рис спеціальним рисовим оцтом. Якщо ж такого у вас немає, можна заправити сумішшю рис яблучного і винного оцту.

● Приступаємо до відповідального етапу - закручування ролів. На бамбуковий килимок потрібно покласти листочок водоростей норі, на водорості - готовий рис. Один край листа водоростей залишаємо вільним, приблизно на 1 см, щоб роли добре закріпилися, з іншого краю починаємо викладати начинку.

● Після викладання начинки листок норі акуратно закручується в циліндр за допомогою бамбукового килимка і нарізається на акуратні шматочки.

● Тепер палички в руку, трохи соєвого соусу, васабі, улюблений напій - і ідеальний японський вечеря вже у вас вдома.

О начинке стоит рассказать подробнее, потому что она бывает очень разной. Ее для своих роллов вы всегда можете выбрать на свой вкус и кошелек - в этом и преимущество домашнего суши-бара. Больше или меньше рыбы, дорогой или дешевый сыр, добавлять или отказаться от авокадо, ведь ваши суши - это ваша фантазия. Вот несколько вариантов начинки:

●     лосось - свежий, слабосоленая или копченый.

●     угорь - маринованный или копченый;

●     тунец;

●     креветки;

●     мидии;

●     мясо краба или крабовые палочки

●     красная икра;

●     авокадо;

●     огурец;

●     грибы шиитаке;

●     омлет;

● сир Філадельфія;

● сир тофу;

● водорості хіяші;

● куряче філе.

Не бійтеся експериментувати, навіть якщо з першого разу вийде не дуже вдало. Трохи вправності - і ваші домашні суші стануть ідеальними!

Інші статті