Продавець Интернет-магазин "Океан Вкуса" розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1297 відгуків
0800 215 346
+38068 369 75 33
УкраинаДніпропетровська областьДніпро
Интернет-магазин Океан вкуса
Кошик

Капусняк

Капусняк

Одне з найбільш ситних і легких у приготуванні страв - це капусняк. Рецепт досить простий, а складові недорогі і знайдуться на кожній кухні.

Одне з найбільш ситних і легких у приготуванні страв - це капусняк. Рецепт досить простий, а складові недорогі і знайдуться на кожній кухні.

 

Інгредієнти:

● бульйон м'ясний - 1 літр;

● картопля - 4 шт.;

● морква - 1-2 шт.;

● цибуля ріпчаста - 2 шт.;

● часник - 1-2 зуб.;

● капуста (краще взяти квашену) - 250 г;

● пшоно - 1/2 склянки;

● паста томатна - 2 ст. л.;

● борошно - 1 ст. л.;

● спеції - за смаком.

 

Етапи приготування:

1. На середньому вогні протягом години варимо м'ясний бульйон, додавши цілу цибулину і перець горошком.

2. Готуємо інші інгредієнти: картопля чистимо і ріжемо, пшоно промиваємо, цибуля, морква, часник подрібнюємо. Якщо капуста свіжа, шаткуємо, якщо кисла - промиваємо.

3. У бульйон додаємо спочатку пшоно, потім картоплю, солимо. Варимо на помірному вогні.

4. Готуємо зажарку: на рослинному маслі обсмажуємо моркву, цибулю, часник, через кілька хвилин додаємо до них томатну пасту. Ще через пару хвилин кладемо в зажарку борошно.

5. У каструлю додаємо капусту, потім - засмажку. Варимо кілька хвилин, вимикаємо і даємо страві настоятися.

Подавати краще зі сметаною. Приємного апетиту!

 

 

 

Ніжний сирний суп з печерицями

 

Для тих, хто хоче здивувати близьких оригінальним першою стравою, є чудовий рецепт - ніжний сирний суп з печерицями.

 

Інгредієнти:

 

● Філе курки - 300 г;

● Картопля середня - 4-5 штук;

● Цибуля ріпчаста - 1 штука

● Невелика морква - 1 штука;

● Сирі печериці - 300-400 г;

● Вершковий м'який або плавлений сир - 400 г;

● Сіль, перець - за смаком

● Рослинне масло - для обсмажування.

 

Етапи приготування

1. Підготувати куряче м'ясо для бульйону, залити холодною водою і кип'ятити на повільному вогні 25 - 30 хвилин.

2. Підготувати інші компоненти: картопля очистити, нарізати невеликими кубиками, цибулю подрібнити, моркву натерти на дрібній тертці, печериці помити і нарізати тонкими скибочками.

3. Готове куряче філе дістати з бульйону, подрібнити і закинути в каструлю тому, додати в нього картоплю.

4. Подрібнену цибулю і моркву обсмажити на невеликій кількості рослинного масла протягом 5-7 хвилин. Печериці додати на сковороду і обсмажувати разом з овочами ще 10 хвилин на помірному вогні.

5. Обсмажені овочі необхідно додати в готовий курячий бульйон. Протягом 10 хвилин варити на середньому вогні.

6. Додати вершковий сир і ретельно перемішувати до повного розчинення сиру. Дати супу покипіти 1-2 хвилини, після чого вимкнути вогонь.

 

Подавати до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Інші статті